Vieraskirja

tietoa näille sivuille

Onko tarkoitus että näille sivuille tulisi tietoa pioneista kuten luvataan?

Vast:tietoa näille sivuille

Tulemme lisäämään myös seuran kotisivuille tietoa pioneista. Seura on toiminut vasta vähän aikaa, emmekä ole valitettavasti ehtineet vielä kaikkeen panostaa riittävästi. Lisäksi käytämme vain jäseniemme kuvia, materiaalia ei ole kertynyt riittävästi.

pionin lisääminen

Mikä on järkevin tapa lisätä pioneita? Jakamalla juurakoita vaiko siemenestä kasvattaminen? Onko em. menetelmissä jotain niksejä mitä tulisi huomioida?

Vast:pionin lisääminen

Pionien jakaminen juurakoista on paras tapa lisätä pioneja. Silloin saat varmasti samaa lajiketta kuin alkuperäinen pioni on ollut. Jakaminen tehdään lepotilassa syksyllä. Jaetut osat annetaan kuivahtaa seuraavaan päivään ja sitten uudelleenistutus hyvin perustettuun kuoppaan. Jos lisäät siemenistä, niin lopputulos lajikkeen suhteen on arvoitus. Pölyttyminen on voinut tapahtua jonkin toisen pionilajikkeen kanssa. Lisäksi siemenlisäys on hitaampaa. Siemenestä kukkivaksi pioniksi kestää keskimäärin viisi vuotta.

Sivustot

Kevätkokouksestakaan ei koskaan ole ilmoitettu missä se pidettiin ja mitä siellä oli???

Vast:Sivustot

Puheenjohtajana otan tästä vastuun. Jatkossa syys- ja kevätkokouskutsu lisätään myös seuran www sivulle. Pahoittelen, epähuomiossa oli jäänyt pois.

Sivustot

Miksei näitä sivustoja päivitetä? Olen useaan kertaan käynyt täällä ja mitään ei uutta ole tullut.

Vast:Sivustot

Tulemme jatkossa kiinnittämään enemmän huomiota myös kotisivujen päivittämiseen. Ensimmäinen toimintavuosi oli ajankäytön suhteen koko hallituksen väelle kiireinen. Olemme kaikki vielä työelämässä, ajankäyttö harrastukseen on siksi ollut rajallista. Yhdistystoiminnassa toimiminen ja tehtävien oppiminen on meille uutta. Pahoitteluni, uusi hallitus on nimennyt sivujen päivittämisen tämän vuoden tärkeimmäksi teemaksi.

Hienoa olla jäsen

On hienoa saada tällainen yhdistys Suomeen ja päästä jäseneksi. On intoa ja halu oppia lisää.

Vast:Hienoa olla jäsen

Kiitos Taina!
Tervetuloa pioninystävien joukkoon :-).

Uusi kommentti